X
تبلیغات
آشپزی و سلامت - پفک هندی

آشپزی و سلامت

پفک هندی

مواد لازم

پفک هندی در شکل دلخواه 300 گرم

روغن سرخ کردنی مقداری

سس تند در صورت دلخواه

دستور تهیه

در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید .سپس باحوله های روغن گیر روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و باسس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد .پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند.


برچسب‌ها: پفک هندی, دسر شور, طرز تهیه دسر, طرز تهیه پفک, آموزش آشپزی
+ نوشته شده در  سه شنبه سوم مرداد 1391ساعت 23:9  توسط admin  |